Kínálat

Kínálat
TÖBB HELYET A RAKOMÁNYÁNAK

Arra van tervezve, hogy helyet adjon a munkának: a Fix Platós Porter NP6 az ideális változat azok számára, akiknek egy teljesen kihasználható, rendkívüli teljesítményű (akár 1440 kg hasznos teher) raktérre van szükségük. A nehéz és kiálló terhek nem jelentenek problémát: a raktérhez való könnyű hozzáférés és a praktikus rögzítőrendszerek egyszerűvé és biztonságossá teszik a szállítást.

VÁZ

4 KÜLÖNBÖZŐ TENGELYTÁV​


Négy járműépítmény, amely a rövid vagy hosszú tengelytávú változatokat szimpla vagy dupla hátsó kerekekkel kombinálja.

4 KÜLÖNBÖZŐ TENGELYTÁV​
MOTOR

2 FÉLE ZÖLD HAJTÁSLÁNC


A kizárólag kombinált üzemanyaggal (benzin + LPG/metán) működő motoroknak köszönhetően a teljes Porter NP6 termékcsalád környezetbarát.

2 FÉLE ZÖLD HAJTÁSLÁNC

A zöld hajtáslánc választása nem csupán kézzelfogható előnyöket jelent a fogyasztó számára az üzemanyagköltségek csökkentésére, hanem egy olyan megközelítést is, amely közelebb áll a városi környezet munkaigényeihez, amire egyre több környezetvédelmi korlátozás vonatkozik.

2 VÁLTOZAT A TEVÉKENYSÉGTŐL FÜGGŐEN

RÖVID HATÓTÁV

HA ELSŐSORBAN A VÁROSBAN DOLGOZIK

A rövid hatótávú változatok benzinmotorral és LPG- vagy metángázos rendszerrel vannak kombinálva, így biztosítva a zöld üzemanyagos üzemelést, amely a mindennapos használati igényekhez van kalibrálva a városban.

HOSSZÚ HATÓTÁV

HA GYAKRAN DOLGOZIK A VÁROSON KÍVÜL IS

A hosszú hatótávú változatokra jellemző LPG vagy metángázos rendszer nagyobb munkákra képest, zöld üzemanyaggal és nagyobb teherbírással, hogy jobban megfeleljen a munkájuk miatt nagyobb távolságokat utazó szakembereknek.

FELSZERELTSÉGEK

5 VÁLTOZAT


Annak érdekében, hogy a legjobban megfeleljen az egyedi igényeknek, a Porter NP6 öt különböző felszereltségi szintet kínál. Ezek a modern alapfelszereltség mellett számos olyan eszközt is tartalmaznak, amelyek javítják a vezetési élményt és a jármű funkcionalitását.​
Az alacsony végáttételnek köszönhetően a HD és a HD Top változatok lehetővé teszik, hogy a legnehezebb munkákat is könnyedén elvégezze nagy lejtőkön, garantálva a fogyasztás, a vezethetőség és a lejtőkön való feljutás jelentős optimalizálását.

5 VÁLTOZAT
SZÍN

5 VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉG


Az NP6 színválaszték valóban mindenkit kielégít: a semlegesebb színektől, mint Gipsz fehér és Bazalt szürke, az élénkebb színekig, mint az Borostyán narancs és Gránátalma vörös, és a Piaggio olasz szellemiségét idéző Zafír kék.

5 VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉG
scroll up