Blog bejegyzések

FURGON SZERELVÉNYEK, F.LLI GENTILI

FURGON SZERELVÉNYEK, F.LLI GENTILI

Környezetbarát motorok, kompakt méretek és csúcs teherbírás. Ez jellemzi a Piaggio Porter NP6-ot, mellyel képes megfelelni a legigényesebb szakmai követelményeknek és forradalmasítja a városi munkát. A forgalomban kiválóan helytálló City Truck azonban ennél még többre is képes. Hozza ki belőle a maximumot!

FL.LLI GENTILI ADATLAP FURGON DOBOZOK

 

A Chassis változat hatalmas előnye, hogy a testreszabhatóságának csak a fantázia szabhat határt. Különféle felépítményekkel látható el, teljesen igényekre szabottan, igy tehát furgon dobozzal is, amely ideálisan használható az áru teljes biztonságban történő, zárt szállításához. Mostantól a F.lli Gentili furgon dobozok is felszerelhetők a Porter NP6 Chassis alvázra

 

Az 1974-ben alapított F.lli Gentili egy mindössze 5 alkalmazottat foglalkoztató kisméretű karosszériaüzemből vált a felszerelési ágazat referenciapartnerévé. Sikerének záloga a megoldásaik hatékonyságában és a minőségi kivitelezésben rejlik, mellyel hamar az igényes ügyfelek kedvencévé váltak. Munkavégzésük során minden üzemeltetőjük valódi professzionális mobil műhelyben végezheti a munkáját, amellyel hatékonyan, biztonságosan és gyorsabban tudják végezni a munkájukat. Műszaki megoldásaik tervezése tehát egyedülálló és jövőbe mutató.

 

scroll up