Blog bejegyzések

PINTO PLATÓK

PINTO PLATÓK

Környezetbarát motorok, kompakt méretek és csúcs teherbírás. Ez jellemzi a Piaggio Porter NP6-ot, mellyel képes megfelelni a legigényesebb szakmai követelményeknek és forradalmasítja a városi munkát. A forgalomban kiválóan helytálló City Truck azonban ennél még többre is képes. Hozza ki belőle a maximumot!

PINTO ADATLAP PLATÓK

 

A Chassis változat hatalmas előnye, hogy a testreszabhatóságának csak a fantázia szabhat határt. Különféle felépítményekkel látható el, teljesen igényekre szabottan. A városi környezetben végzett kirakodást további tartozékok széles választékával lehet még inkább megkönnyíteni. Mostantól a
Pinto acél vagy alumínium oldalfalas, hátrafelé vagy három oldalra billenthető platói is felszerelhetők a Porter NP6 Chassis alvázra.

A Pinto vállalat 1875 óta készít minőségi fémasztalos-ipari munkákat. A generációkon átívelő sikeres működésnek köszönhetően a piac minden kihívásának megfelelnek és olyan rugalmas megoldásokat kínálnak, amelyek kielégítik az ügyfelek sokszínű igényeit. Az autóipari szektorba a 60-as években lépett be: személygépkocsi- és teherautó-gyártókkal kezdett el együttműködni, és bővítette a termékpalettáját. Minőségi munkájuknak köszönhetően megszilárdították pozíciójukat, és méltán keresettek lettek a szektoron belül.

scroll up