Munkatársaink

CÉGVEZETÉS

GÉPJÁRMŰ ÉRTÉKESÍTÉS

LOSONCZKI PÉTER

LOSONCZKI PÉTER

KERESKEDELMI VEZETŐ

Közgazdász. Közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik gépjárműflotta területen. Dolgozott flottamenedzserként, operatív lízing értékesítőként, ahol később évekig vezette a cég használtautó értékesítési pontját. Tárgyalási szinten beszél angolul. Munkájában elsődlegesnek tartja az ügyfelek magas szintű kiszolgálását. A konzultatív tanácsadáson alapuló értékesítésben hisz, ahol az ügyfél azt kapja, amire valóban szüksége van.
ALMACHT ZSUZSANNA

ALMACHT ZSUZSANNA

ÚJ GÉPJÁRMŰ ÉRTÉKESÍTÉSI TANÁCSADÓ

E-mail cím: info@piaggiocentrum.hu
Diplomáját közgazdasági egyetemen szerezte, melynek elvégzése után a telekommunikációs területen helyezkedett el, és évekig dolgozott értékesítőként. Az értékesítési csapat munkáját támogatja asszisztensként, és a háttérben teljes betekintést nyert a munkafolyamatokról, autókról. A megszerzett tudásnak köszönhetően, ma már az értékesítési csapatot erősíti.
NAGY LÁSZLÓ

NAGY LÁSZLÓ

ÚJ GÉPJÁRMŰ ÉRTÉKESÍTÉSI TANÁCSADÓ

Diplomáját kereskedelmi és marketing szakon szerezte, melynek elvégzése után a telekommunikációs területen helyezkedett el, és évekig dolgozott értékesítőként. Igazi kihívást azonban az autók értékesítésében talált, ezért ezen a területen folytatta pályáját. Ügyfelei autóvásárlását körültekintő igényfelméréssel és tesztvezetéssel teszi élvezetessé.
ZANKÓ NORBERT

ZANKÓ NORBERT

ÚJ GÉPJÁRMŰ ÉRTÉKESÍTÉSI TANÁCSADÓ

Szenvedélyének eleget téve autós szakmában tevékenykedik 26 éve. Felsőfokú műszaki és raktárgazdálkodási végzettséggel rendelkezik, munkáját a megbízhatóság és pontosság jellemzi. Érdeklődik az innovatív technológiák és megoldások iránt, ennek köszönhetően tudása mindig naprakész.
KÁDÁR OTTÓ

KÁDÁR OTTÓ

ELEKTROMOS AUTÓ SZAKÉRTŐ, TERMÉKSPECIALISTA

Diplomája megszerzése után, autó értékesítési területen helyezkedett el, több, mint másfél évtizede. Azóta is szenvedéllyel végzi munkáját, melyet a megbízhatóság és precizitás jellemez. Ennek a belső motivációnak köszönhetően, elkötelezett az elektromos autók felé, így az évek során, komoly szaktudásra tett szert ezen a területen.
BÁNHEGYI VIKTOR

BÁNHEGYI VIKTOR

HASZNÁLTAUTÓ ÜZLETÁGVEZETŐ

E-mail cím: info@piaggiocentrum.hu
Közgazdász diplomája megszerzése után, szenvedélyének eleget téve az autókereskedelemben helyezkedett el, ahol másfél évtized alatt több, mint tízezer használt autót értékesített. Folyamatosan képzi magát, hogy szakmailag naprakész legyen. Számára ez nem munka, hanem hivatás. Egyénre szabva, körültekintéssel segít a vásárlásnál a jó döntés meghozatalában.
BOZÓ TAMÁS

BOZÓ TAMÁS

FLOTTA ÉRTÉKESÍTŐ

E-mail cím: info@piaggiocentrum.hu
Gépjármű értékesítési tanácsadó. Diplomája megszerzését követően a Nissan értékesítési hálózatában helyezkedett el, így a komoly szakmai tudása és tapasztalata mellett a munkáját a márkahűség is jellemzi. Kiváló kapcsolatteremtő, megbízható, és ügyfélcentrikus. Magyarul és angolul beszél.
BAJA PÉTER

BAJA PÉTER

FLOTTAÉRTÉKESÍTŐ

E-mail cím: info@piaggiocentrum.hu
Tanulmányait az IBS-en végezte ( International Business School), majd 2021-től Skoda márkaképviseletnél helyezkedett el. Értékesítési csapatunkat a kis- és nagyvállalati ügyfélbázis bővítésében, flottakezelők akvizíciójában erősíti. Hobbija az autók, és a sportok.
ALLE FARKAS

ALLE FARKAS

FLOTTA ÜZLETÁGVEZETŐ

E-mail cím: info@piaggiocentrum.hu
Kereskedelmi és szolgáltatói területen dolgozik közel két évtizede. Az elmúlt 5 évben már a gépjárműiparban tevékenykedett, kiemelt partnerekkel foglalkozott. Megoldás orientált, műszaki beállítottságú logisztikai szakember. Operatív módon irányítja cégünk komplett gépjármű flottájával kapcsolatos feladatokat. Kiváló kapcsolatteremtő, munkáját a hathatós megoldások, a nagyfokú precizitás és a rugalmasság jellemzi.
NEMÉNYI NORBERT

NEMÉNYI NORBERT

FLOTTAMENEDZSER

E-mail cím: info@piaggiocentrum.hu
GALLUS GÁBOR

GALLUS GÁBOR

GÉPJÁRMŰPARK ÜGYINTÉZŐ

E-mail cím: info@piaggiocentrum.hu
Gépjárműpark ügyintéző. Gyors és precíz munkája biztosítja, hogy ügyfeleink a lehető leghamarabb élvezhessék új autójuk kényelmét. Az autó értékesítés hátországa, az ügyfél elégedettség egy nem látható, de nélkülözhetetlen láncszeme.

HITEL ÉS BIZTOSÍTÁS

CZINEGE MÁRIA

CZINEGE MÁRIA

HITEL ÉS BIZTOSÍTÁSI ÜGYINTÉZŐ

E-mail cím: info@piaggiocentrum.hu
Szenvedélyének eleget téve 19 éve dolgozik az autós szakma különböző területein! Kiváló kapcsolatteremtő, megbízható, ügyfélcentrikus. Munkájában elsődleges szempont az ügyfelek maximális kiszolgálása, pontos tájékoztatása. Gyors és percíz munkája biztosítja, hogy ügyfeleink mielőbb a kiválasztott autójukhoz jussanak a legmegfelelőbb finanszírozással és biztosítással!
SCHULTZ JUDIT ANIKÓ

SCHULTZ JUDIT ANIKÓ

HITEL ÉS BIZTOSÍTÁSI ÜGYINTÉZŐ

E-mail cím: info@piaggiocentrum.hu
A Nemzetközi Bankárképző Központ felsőfokú bankszakmai képzését végezte el, és ennek megfelelően munkaéveit hitelezéssel töltötte. 19 évig foglalkozott gépjármű finanszírozással, majd 9 éves kitérőt tett a jelzáloghitelezés területére, de minden vágya volt, hogy újra a szeretett jármű hitelezéssel foglalkozzon.

PÉNZÜGY

GULYÁS NIKOLETTA

GULYÁS NIKOLETTA

PÉNZÜGYI VEZETŐ

E-mail cím: info@piaggiocentrum.hu
Mérlegképes könyvelő, gazdasági szakember, pénzügyi vezető. Kimagasló tapasztalattal rendelkezik járműipari gazdasági vezetőként. Irányítja és kontrollálja a cég pénzügyi folyamatait. Biztos háttér a különböző üzletágak és részegységek számára.

SZERVIZ

OSVÁTH ZSOLT

OSVÁTH ZSOLT

SZERVIZVEZETŐ, KAROSSZÉRIA VEZETŐ

Gépjármű üzemi technikus végzettségével 2001 óta autók szervizelésével foglalkozik. Munkája során a karosszéria és biztosítások ügyintézésére specializálódott, ennek köszönhetően remek kárszakértő. Munkája megbízható és precíz.
FÖRSTER TAMÁS

FÖRSTER TAMÁS

MŰSZAKI VEZETŐ

Több éves tapasztalattal rendelkezik márkaszervizek vevőszolgálatának vezetésével. Munkája során mindig elsődleges szempont a pontosság és a vevők elégedettsége!
HELMECI ÁKOS

HELMECI ÁKOS

KAROSSZÉRIA TANÁCSADÓ

Több mint 20 éve dolgozik aktívan az autós szakma több területén, amelyben több éven át autószerelő, mechanikus és karosszéria szerviztanácsadó és műhely vezető pozíciót töltött be. Munkájában elsődleges szempont az ügyfelek maximális kiszolgálása, valamint hogy az ügyfelek elégedetten – pozitív érzésekkel távozzanak. Segítőkész és lelkiismeretes kolléga, akire mindig lehet számítani.
ZÁMBÓ ROLAND

ZÁMBÓ ROLAND

SZERVIZ TANÁCSADÓ

2003 óta az autóiparban dolgozik. Több éven át munkafelvevő, és műhely vezető pozíciót töltött be. Munkái során nem csak a klasszikus autójavítási folyamatokat ismerte meg és sajátította el, hanem a klíma és állófűtés beszerelésével és javításának mechanizmusával is, melyben komoly tapasztalatot szerzett. Segítőkész és lelkiismeretes kolléga, akire mindig lehet számítani.
GANDA FERENC

GANDA FERENC

GARANCIÁLIS ÜGYINTÉZŐ

Garanciális ügyintéző. Több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, melyből több mint fél évtizedet Nissan garanciával töltött. Munkájában elsődleges szempont az ügyfelek maximális kiszolgálása, a magas színvonalú ügyfél élmény elérése.
ILLÉS ATTILA

ILLÉS ATTILA

ALKATRÉSZ ÉRTÉKESÍTŐ

2006 óta dolgozik az autóipar területén márkaszervizben, karosszéria-műhely kiszolgáló valamint szerviz-kiszolgáló munkakörben. Az utóbbi 11 évben alkatrész nagykereskedelemben dolgozott, viszonteladókat szolgált ki. Segítőkész és lelkiismeretes munkaerő, aki fontosnak tartja a folyamatos önképzést és az ügyfelek gyors és pontos kiszolgálását.
CSIKÁN GÁBOR

CSIKÁN GÁBOR

AUTÓSZERELŐ MESTER, GT-R SPECIALISTA, INFINITI MESTERSZERELŐ

Jelentős tapasztalattal rendelkező autószerelő, az Infiniti járművek mesterszerelője. Több mint egy évtizede dolgozik a Nissan márkánál, ahol a Nissan szupersport autójától (GT-R) a konszern prémium márkájáig teljes szakismeretre tett szert. A korszerű technika szerteágazó tudást igényel, így a mechanikai munkálatoktól az összetett elektronikai rendszerekig minden felmerülő probléma megoldásában helytáll.
SZÉKELY LEVENTE

SZÉKELY LEVENTE

AUTÓSZERELŐ, ELEKTROMOS JÁRMŰ SPECIALISTA

Autószerelő mester, autó villamossági szerelő. Profi szakember, aki teljeskörűen helyt áll a mai korszerű járművek szakmai kihívásaiban, az elektromos autó javítástól a bonyolult elektronikai rendszereken át a már klasszikusnak tekinthető mechanikai hibafeltárásig. Gyors, pontos és megbízható munkája szakmája egyik legkiválóbb szakemberévé teszi.
CSERNYÁNSZKI JÓZSEF

CSERNYÁNSZKI JÓZSEF

MESTERSZERELŐ

Autószerelő technikus. 2007 óta a Nissan márka szakmai hátterét erősíti. Mechanikai és elektromos munkák során is remekül helytáll, kedveli a széleskörű tudást igénylő feladatokat. Kiemelkedő fontosságúnak tartja a munkatársai és saját munkájának, valamint a műhely minőségi megítélését.
HALÁSZ GYÖRGY

HALÁSZ GYÖRGY

AUTÓVILLAMOSSÁGI MESTERSZERELŐ

Több mint 10 éves Nissan tapasztalattal rendelkezik. A márkát az elektromos autók térnyerésekor kedvelte meg igazán. Türelmes és jó problémamegoldó készséggel rendelkezik.
BUDAI MIKLÓS

BUDAI MIKLÓS

AUTÓFÉNYEZŐ

Autófényező mester. Közel három évtizedes szakmai tapasztalattal, teljeskörű, naprakész technológiai ismerettel rendelkezik. Munkája a legmagasabb minőségi igényeket is kielégít. A fényező részleg egyik alapköve, aki tapasztalatával szívesen segíti és támogatja munkatársait.
CSÁBI ANDRÁS

CSÁBI ANDRÁS

AUTÓFÉNYEZŐ

Autófényező mester. Több, mint két évtizedes szakmai múlttal rendelkezik prémium gépkocsik fényezésében. Szakirányú tanulmányait a Szakma Kiváló Tanulója országos versenyen elért I. helyezéssel fejezte be. Tapasztalatait egy évig Ausztráliában gazdagította. Munkájára igényes, csak kiváló minőségű munkát ad ki a kezei közül. Több továbbképzésen vett részt és rendszeresen bővíti ismereteit.
LÁSZLÓ NORBERT

LÁSZLÓ NORBERT

KAROSSZÉRIA LAKATOS

Közel egy évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a balesetes, korrodált, prémium kategóriás gépjárművek javításában, illetve a veterán autók restaurálásában. Munkájával a legmagasabb minőségi igényeknek tesz eleget. Törekszik a precizitásra. Maximalista, munkájában a kihívás mindig ösztönző hatású.
TAMÁS ZOLTÁN

TAMÁS ZOLTÁN

KAROSSZÉRIA LAKATOS

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik balesetes autók - főleg japán márkák - javítása terén. Munkája során szereti a precíz, jól szervezett munkavégzést és a tökéletességre törekszik.
PATAKI DÁVID

PATAKI DÁVID

AUTÓMOSÓ

Mintegy 10 éve dolgozik autókozmetika/autómosó területen, melyből nagyságrendileg 5 évet Nissan járművekkel. A munkához maximalizmussal áll hozzá, precíz és kiemelten fontos számára az ügyfelek elégedettsége.
scroll up