Munkatársaink

CÉGVEZETÉS

GÉPJÁRMŰ ÉRTÉKESÍTÉS

NAGY LÁSZLÓ

NAGY LÁSZLÓ

ÚJ GÉPJÁRMŰ ÉRTÉKESÍTÉSI TANÁCSADÓ

Diplomáját kereskedelmi és marketing szakon szerezte, melynek elvégzése után a telekommunikációs területen helyezkedett el, és évekig dolgozott értékesítőként. Igazi kihívást azonban az autók értékesítésében talált, ezért ezen a területen folytatta pályáját. Ügyfelei autóvásárlását körültekintő igényfelméréssel és tesztvezetéssel teszi élvezetessé.
ZANKÓ NORBERT

ZANKÓ NORBERT

ÚJ GÉPJÁRMŰ ÉRTÉKESÍTÉSI TANÁCSADÓ

Szenvedélyének eleget téve autós szakmában tevékenykedik 26 éve. Felsőfokú műszaki és raktárgazdálkodási végzettséggel rendelkezik, munkáját a megbízhatóság és pontosság jellemzi. Érdeklődik az innovatív technológiák és megoldások iránt, ennek köszönhetően tudása mindig naprakész.
KÁDÁR OTTÓ

KÁDÁR OTTÓ

ELEKTROMOS AUTÓ SZAKÉRTŐ, TERMÉKSPECIALISTA

Diplomája megszerzése után, autó értékesítési területen helyezkedett el, több, mint másfél évtizede. Azóta is szenvedéllyel végzi munkáját, melyet a megbízhatóság és precizitás jellemez. Ennek a belső motivációnak köszönhetően, elkötelezett az elektromos autók felé, így az évek során, komoly szaktudásra tett szert ezen a területen.
ALMACHT ZSUZSANNA

ALMACHT ZSUZSANNA

ÚJ GÉPJÁRMŰ ÉRTÉKESÍTÉSI TANÁCSADÓ

E-mail cím: info@piaggiocentrum.hu
Diplomáját közgazdasági egyetemen szerezte, melynek elvégzése után a telekommunikációs területen helyezkedett el, és évekig dolgozott értékesítőként. Az értékesítési csapat munkáját támogatja asszisztensként, és a háttérben teljes betekintést nyert a munkafolyamatokról, autókról. A megszerzett tudásnak köszönhetően, ma már az értékesítési csapatot erősíti.
BOZÓ TAMÁS

BOZÓ TAMÁS

FLOTTA ÉRTÉKESÍTŐ

E-mail cím: info@piaggiocentrum.hu
Gépjármű értékesítési tanácsadó. Diplomája megszerzését követően a Nissan értékesítési hálózatában helyezkedett el, így a komoly szakmai tudása és tapasztalata mellett a munkáját a márkahűség is jellemzi. Kiváló kapcsolatteremtő, megbízható, és ügyfélcentrikus. Magyarul és angolul beszél.
GALICZ ZSOLT

GALICZ ZSOLT

FLOTTA ÉRTÉKESÍTŐ

Az értékesítés mindig is jelen volt az életében csak az élet más területein, 2 éve viszont új gépjármű értékesítői pozícióban dolgozik, hogy segítse a vásárlókat a legmegfelelőbb döntés meghozatalában. Az autók mindig is központi szerepet töltöttek be az életében. Munkáját megbízhatóság és pontosság jellemzi.
BÁNHEGYI VIKTOR

BÁNHEGYI VIKTOR

HASZNÁLTAUTÓ ÜZLETÁGVEZETŐ

E-mail cím: info@piaggiocentrum.hu
Közgazdász diplomája megszerzése után, szenvedélyének eleget téve az autókereskedelemben helyezkedett el, ahol másfél évtized alatt több, mint tízezer használt autót értékesített. Folyamatosan képzi magát, hogy szakmailag naprakész legyen. Számára ez nem munka, hanem hivatás. Egyénre szabva, körültekintéssel segít a vásárlásnál a jó döntés meghozatalában.
SZALAY GABRIELLA

SZALAY GABRIELLA

HITEL ÉS BIZTOSÍTÁSI ÜGYINTÉZŐ

Lízing és biztosítási ügyintéző: Csapatunk egyik alappillére, aki több mint egy évtizedes tanácsadói múlttal rendelkezik; a lízing és a biztosítási ügyletek minden csínját-bínját ismeri. Így tudjuk ügyfeleink számára mindig, az igényeiknek legmegfelelőbb, személyre szabott konstrukciót biztosítani.
GALLUS GÁBOR

GALLUS GÁBOR

GÉPJÁRMŰPARK ÜGYINTÉZŐ

E-mail cím: info@piaggiocentrum.hu
Gépjárműpark ügyintéző. Gyors és precíz munkája biztosítja, hogy ügyfeleink a lehető leghamarabb élvezhessék új autójuk kényelmét. Az autó értékesítés hátországa, az ügyfél elégedettség egy nem látható, de nélkülözhetetlen láncszeme.
LOSONCZKI PÉTER

LOSONCZKI PÉTER

KERESKEDELMI VEZETŐ

PÉNZÜGY

GULYÁS NIKOLETTA

GULYÁS NIKOLETTA

PÉNZÜGYI VEZETŐ

E-mail cím: info@piaggiocentrum.hu
Mérlegképes könyvelő, gazdasági szakember, pénzügyi vezető. Kimagasló tapasztalattal rendelkezik járműipari gazdasági vezetőként. Irányítja és kontrollálja a cég pénzügyi folyamatait. Biztos háttér a különböző üzletágak és részegységek számára.
VINCZE KAROLINA

VINCZE KAROLINA

PÉNZÜGYI MUNKATÁRS

E-mail cím: info@piaggiocentrum.hu
Pénzügyi területen szerzett 10 éves tapasztalatával segíti a pénzügyi vezető és az értékesítők munkáját. Mindennapi feladatait rugalmasan és precízen látja el.

SZERVIZ

NAGY GÁBOR

NAGY GÁBOR

AUTÓSZERELŐ

SZÉKELY LEVENTE

SZÉKELY LEVENTE

AUTÓSZERELŐ, ELEKTROMOS JÁRMŰ SPECIALISTA

Autószerelő mester, autó villamossági szerelő. Profi szakember, aki teljeskörűen helyt áll a mai korszerű járművek szakmai kihívásaiban, az elektromos autó javítástól a bonyolult elektronikai rendszereken át a már klasszikusnak tekinthető mechanikai hibafeltárásig. Gyors, pontos és megbízható munkája szakmája egyik legkiválóbb szakemberévé teszi.
ZÁMBÓ ROLAND

ZÁMBÓ ROLAND

SZERVIZ TANÁCSADÓ

2003 óta az autóiparban dolgozik. Több éven át munkafelvevő, és műhely vezető pozíciót töltött be. Munkái során nem csak a klasszikus autójavítási folyamatokat ismerte meg és sajátította el, hanem a klíma és állófűtés beszerelésével és javításának mechanizmusával is, melyben komoly tapasztalatot szerzett. Segítőkész és lelkiismeretes kolléga, akire mindig lehet számítani.
OSVÁTH ZSOLT

OSVÁTH ZSOLT

SZERVIZVEZETŐ

Gépjármű üzemi technikus végzettségével 2001 óta autók szervizelésével foglalkozik. Munkája során a karosszéria és biztosítások ügyintézésére specializálódott, ennek köszönhetően remek kárszakértő. Munkája megbízható és precíz.
BALÁZS JÁNOS

BALÁZS JÁNOS

KAROSSZÉRIA ÉS SZERVIZ TANÁCSADÓ

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik sérült gépkocsik javítása terén. Karosszéria lakatos tanulmányai elvégzése után, mesterképesítést szerzett. 3 évig Svájcban (GENF) dolgozott, ahol elmélyítette a szaktudását. Több mint 25 évig saját javítóműhelyében balestes gépkocsik javításával, fényezésével, biztosítási kárügyintézésével foglalkozott. Gépjármű kárszakértői képesítéssel is rendelkezik. Munkáját precizitás és maximalizmus jellemzi az ügyfelek érdekeit szem előtt tartva.
FARAGÓ GÁBOR

FARAGÓ GÁBOR

SZERVIZ TANÁCSADÓ

Gyermekkora óta az autók és motorok megszállottja. Iskoláit befejezve márkaszervizben kezdte pályafutását 2006-ban. Közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezik az alkatrészek és ügyféligények kezelésében. Szereti a leggyorsabb és legpontosabb kiszolgálást az ügyfelek igényeit figyelembe véve. Mindig és mindenki számíthat a segítőkészségére.
NAGY TIBOR

NAGY TIBOR

KAROSSZÉRIA ÉS SZERVIZ TANÁCSADÓ

A tanulmányai elvégzése után márkaszerviz raktárban kezdtemeg pályafutását, majd a munkafelvétel, karosszéria és a biztosítások ügyintézése lett a fő feladata, amiben több mint 10 éves szakmai tapasztalatot szerzett kárszakértőként. Munkája során az ügyfelek teljes körű kiszolgálását és elégedettségét tartja szem előtt.
scroll up