Finanszírozás

A Piaggio Centrum intelligens, praktikus és innovatív megoldásokat kínál arra az esetre, amikor nem szeretné egy összegben kifizetni a kiszemelt gépjármű vételárát. Cégünk kapcsolatban áll az autópiac vezető finanszírozóival (MKB Euroleasing, Merkantil Bank, Unicredit Leasing), így biztosak vagyunk abban, hogy megtaláljuk az Ön igényeihez legjobban illeszkedő egyedi ajánlatot.

A finanszíroztatás velünk gyors, egyszerű és zökkenőmentes. Bekérjük, és összehasonlítjuk több bank ajánlatát, így Önnek erre nincs külön gondja, ahogy a szerződéskötési- és folyósítási díj miatt sem kell aggódnia. A szerződés aláírását szalonunk kényelmében, egy kávé vagy üdítő mellett teheti meg.

Keresse fel a Piaggio Centrum pénzügyi szakértőjét, látogasson el hozzánk a 1112 Budapest, Vizsla utca 1-3 szám alatti szalonunkba és kérje pénzügyi szakértőnk személyes tanácsait. Ha Önnek kényelmesebb, hívjon minket telefonon, írjon e-mail-t, kérjen visszahívást a chat-szolgáltatáson keresztül, és kollégáink készségesen visszahívják.

Keresse kollégáinkat bizalommal.


 

SZAKÉRTŐNK

 
 

 

SZALAY GABRIELLA

Hitel és biztosítási ügyintéző

E-mail cím: szalay.gabriella@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-97-12

 

 
scroll up