Blog bejegyzések

PILLA VÁROSI KÖZTISZTASÁGI SZERELVÉNYEK

PILLA VÁROSI KÖZTISZTASÁGI SZERELVÉNYEK

Környezetbarát motorok, kompakt méretek és csúcs teherbírás. Ez jellemzi a Piaggio Porter NP6-ot, mellyel képes megfelelni a legigényesebb szakmai követelményeknek és forradalmasítja a városi munkát. A forgalomban kiválóan helytálló City Truck azonban ennél még többre is képes. Hozza ki belőle a maximumot!

PILLA ADATLAP ACÉL KONTÉNER

PILLA ADATLAP ALUMÍNIUM KONTÉNER

 

A Chassis változat hatalmas előnye, hogy a testreszabhatóságának csak a fantázia szabhat határt. Különféle felépítményekkel látható el, teljesen igényekre szabottan. A Chassis változat hatalmas előnye, hogy a testreszabhatóságának csak a fantázia szabhat határt. Különféle felépítményekkel látható el, teljesen igényekre szabottan, igy tehát hulladékgyűjtő szerelvénnyel is. Mostantól a Pilla hátrafelé billenthető acél vagy alumínium konténerei is felszerelhetők a Porter NP6 Chassis alvázra.

Az Officina Pilla kisvállalkozást Molise-ban alapították az 50-es évek végén, és már három nemzedék óta kínál professzionális megoldásokat a városi köztisztasági járművekhez. Az 1991-es év kulcsfontosságú volt a vállalat számára: ekkor kezdett ugyanis szakosodni a hulladékgyűjtő járművek speciális berendezéseinek tervezésére és kivitelezésére, és innentől kezdve működik együtt a környezetvédelmi ágazat vezető partnereivel. A vállalkozás célja, hogy felépítményei, fejlesztései környezetbarát módon valósuljanak meg, és a lehető legmagasabb színvonalon legyenek képesek megkönnyíteni és rugalmasabbá tenni a városi környezetben végzett munkát.

scroll up