Blog bejegyzések

TECAM BILLENŐ KONTÉNER

TECAM BILLENŐ KONTÉNER

Környezetbarát motorok, kompakt méretek és csúcs teherbírás. Ez jellemzi a Piaggio Porter NP6-ot, mellyel képes megfelelni a legigényesebb szakmai követelményeknek és forradalmasítja a városi munkát. A forgalomban kiválóan helytálló City Truck azonban ennél még többre is képes. Hozza ki belőle a maximumot!

ACÉL BILLENŐ KONTÉNER ADATLAP

TECAM ADATLAP ALUMÍNIUM BILLENŐ KONTÉNER

A Chassis változat hatalmas előnye, hogy a testreszabhatóságának csak a fantázia szabhat határt. Különféle felépítményekkel látható el, teljesen igényekre szabottan. A hulladékgyűjtés, szállítás és kirakodás még sosem volt ilyen egyszerű, hiszen a Chassis változat billenő konténerrel is felszerelhető. Mostantól a Tecam edényürítővel ellátott, hátrafelé billenthető acél vagy alumínium konténerei is felszerelhetők a Porter NP6 Chassis alvázra.

A városi köztisztasági berendezések szervizelésére és javítására szakosodott TECAM srl. rugalmas és hatékony megoldásokat kínál már több, mint 30 éve. Működésük mozgatórugói a szenvedély, a szakértelem és a részletekre való odafigyelés. Megbízható, megfizethető és minőségi megoldásaik pedig garantálják a piacon lévő biztos helyüket.

A különféle felszerelések javításán és speciális felhasználásán túl a TECAM srl a saját gyártási folyamataiba is átültette az innováció iránti szenvedélyt, így 2003-ban megkezdte a hulladékgyűjtő szerelvények tervezését és gyártását, különös tekintettel az edényürítővel és egyéb tartozékokkal felszerelt billenthető acél és alumínium konténereket.

scroll up