Blog bejegyzések

CUCINI PLATÓK

CUCINI PLATÓK

Környezetbarát motorok, kompakt méretek és csúcs teherbírás. Ez jellemzi a Piaggio Porter NP6-ot, mellyel képes megfelelni a legigényesebb szakmai követelményeknek és forradalmasítja a városi munkát. A forgalomban kiválóan helytálló City Truck azonban ennél még többre is képes. Hozza ki belőle a maximumot!

CUCINI TRILATERALE SW ADATLAP

CUCINI TRILATERALE TW ADATLAP

 

A Chassis változat hatalmas előnye, hogy a testreszabhatóságának csak a fantázia szabhat határt. Különféle felépítményekkel látható el, teljesen igényekre szabottan, amelyek megkönnyítik a városi környezetben végzett kirakodást. A Porter NP6 Chassis változat felszerelhető a három oldalra billenthető Cucini platóval, amelynek emelését egy elektrohidraulikus TLT rendszer végzi, 45°-os szögben.

 

Az Officine Cucini vállalatot 1963-ban alapították azzal a határozott céllal, hogy alternatív és megbízható megoldásokat szállítson ügyfeleinek. Az alapitó, Vittore Cucini ambiciózus céljai és elszántsága meghozta a várt eredményt, hiszen előrelátása lehetővé tette a gyors növekedést. Ennek köszönhetően a 80-as években Toszkána egyik legnagyobb műhelyévé nőtték ki magukat, majd profiljukat ipari szerelvények (felépítmények, billenőplatók, függönyfalak és kisteherautók) bővítették ki, ezzel megalapozták a teljes sikert. Sikerességük azonban nem változtatta meg az alap szellemiséget és azokat az értékeket, amelyeket Vittore Cucini 58 éve megálmodott. A gyár európai vezető szerepének záloga az innovációban, kutatás-fejlesztésben és a szakértelemben rejlik, mellyel ma is biztonságos megoldásokkal állnak ügyfeleik rendelkezésére.

scroll up